* 1 φύλλο σφολιάτας
* λίγο νερό για το άλλειμα του φύλλου
* μπόλικη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας μπροστά μας απ’ τη μακριά πλευρά και με ένα πινέλο το αλείφουμε καλά με νερό απο άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη παντού! Γυρίζουμε μπροστά μας τη στενή πλευρά του φύλλου και τυλίγουμε σε ρολό μέχρι τη μέση. Γυρνάμε και πάλι το φύλλο, από την άλλη στενή πλευρά, μπροστά μας και τυλίγουμε πάλι σε ρολό μέχρι να συναντήσει το προηγούμενο.
Βρέχουμε και πάλι με νεράκι το σημείο συνάντησης των 2 ρολών,για να κολλήσουν. Κόβουμε με ένα μαχαίρι κομμάτια λίγο μικρότερα απο ένα εκατοστό. Αραδιάζουμε σε αβουτύρωτο ταψί. Τα πατάμε με το χέρι μας να πλατύνουν, πασπαλίζουμε με λίγη ακόμη ζάχαρη και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία!
2 σχόλια:
Κορίτσια έχω πάθει υπογλυκαιμία... Έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλα τα γλυκά οπότε μπορείτε να καταλάβετε!!!
Συνεχίστεεε έτσι!!!!
ευχαριστουμε πολυ! :)
Δημοσίευση σχολίου