* 125 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 150 γραμμ. βιτάμ
* 5 κ.σ. κακάο ΙΟΝ κοσκινισμένο
* 1 φλ. αλεσμένα φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα. Τέλος προσθέτουμε τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα και αφήνουμε την πραλίνα να κρυώσει. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου