* 1,5 ποτήρι του νερού πετιμέζι
* 2 και ¼ ποτήρι του νερού νερό
* 2,5-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
* κανέλα-γαρύφαλλο
* χοντροσπασμένα καρύδια (περίπου 1 μπωλάκι)
* σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε το πετιμέζι με το νερό, και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι διαλύοντάς το ταυτόχρονα με το κουτάλι στα τοιχώματα της κατσαρόλας. Ανάβουμε το μάτι (σε μέτρια θερμοκρασία) και ανακατεύουμε για περίπου 15’ μέχρι να πήξει το μίγμα. Τότε ρίχνουμε και τα καρύδια, κανέλα και γαρύφαλλο. Μοιράζουμε στα μπωλάκια, και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και σουσάμι.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου