Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
κέικ νηστίσιμο με ινδοκάρυδο και τρούφα
ΥΛΙΚΑ
* 3 1/2 ποτήρια αλεύρι φαρίνα
* 3 κουταλάκια Baking
* 1 ποτήρι λάδι
* 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
* ξύσμα πορτοκαλιού
* 1 ποτηρι ινδοκάρυδο
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* 1 σακουλάκι τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε όλα τα υλικά (εκτός από την τρούφα) σε ένα μπώλ και τα κτυπάτε καλά.
2. Στο τέλος βάζετε την τρούφα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
3. Βάζετε το κέικ σε φόρμα και το ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου