* 1 φύλλο σφολιάτας
* λίγο νερό για το άλλειμα του φύλλου
* μπόλικη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας μπροστά μας απ’ τη μακριά πλευρά και με ένα πινέλο το αλείφουμε καλά με νερό απο άκρη σε άκρη. Πασπαλίζουμε με μπόλικη ζάχαρη παντού! Γυρίζουμε μπροστά μας τη στενή πλευρά του φύλλου και τυλίγουμε σε ρολό μέχρι τη μέση. Γυρνάμε και πάλι το φύλλο, από την άλλη στενή πλευρά, μπροστά μας και τυλίγουμε πάλι σε ρολό μέχρι να συναντήσει το προηγούμενο.

Καλή επιτυχία!
2 σχόλια:
Κορίτσια έχω πάθει υπογλυκαιμία... Έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλα τα γλυκά οπότε μπορείτε να καταλάβετε!!!
Συνεχίστεεε έτσι!!!!
ευχαριστουμε πολυ! :)
Δημοσίευση σχολίου