* 1 παντεσπάνι βουτύρου της αρεσκείας σας
* κρέμα γάλακτος
* άχνη
* ινδοκάρυδο
* καρύδια
* ζουμί από μία κομπόστα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε το παντεσπάνι σε τρεις πάτους. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη σχετική άχνη και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο (ανάλογα πόσο θέλουμε) και τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε το μείγμα απαλά και το τοποθετούμε ανάμεσα στους πάτους από το παντεσπάνι τους οποίους προηγουμένως έχουμε μουσκέψει με σιρόπι από κομπόστα ροδάκινο (ή ότι άλλο θέλουμε). Στολίζουμε την τούρτα όπως μας αρέσει και ανάλογα με τη φαντασία μας.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου