ΥΛΙΚΑ
* 20 μανταρίνια
* 1 ποτήρι του νερού νερό
* 3 ποτήρια του νερού ζάχαρη
* χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν σε σιρόπι και μετά ρίχνουμε μέσα τα μανταρίνια τα οποία έχουμε πρώτα κόψει στη μέση, τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά και αφήνουμε το γλυκό μέσα στην κατσαρόλα για όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα ξαναβράζουμε το γλυκό μέχρι να δέσει καλά και προτού το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Τέλος το μοιράζουμε σε βάζα τα οποία και κλείνουμε με το καπάκι μας.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου